Valpmys <3

image

Vet att jag inte ser så glad ut, men jag var nog koncentrerad på att lyckas ta kort och inte tappa varken valp eller mobil.

Igår efter träning och bad så följde jag med Alex när hon skulle titta på valp. Hennes valp är nu 4 veckor gammal, alltså halvvägs till leverans. Det var så fantastiskt härligt att få mysa med dessa små knubbsälar, men det gör att längtan efter min egna valp blir ännu större. Längtar och väntar, drömmer och planerar, fantiserar och hoppas. Kollar mailen och hemsidan flera gånger dagligen, får avisering på facebook för varje status uppfödaren gör – allt för att inte missa minsta lilla nyhet om vad som kan tänkas hända.

image
Hur kan man annat än längta ihjäl sig efter en egen sån här liten brunbjörn när valpbilder är det enda som syns på diverse olika sociala medier och bloggar? ALLA andra får hem valpar nu, förutom jag 😦

Hur som helst så var det riktigt mysigt att få känna dom goa valpmagarna, titta på deras klumpiga sätt att ta sig fram, känna deras snuttande och framförallt den underbara doften av valp!

image
Bästa sovställning någonsin – på syrrans huvud!

image
Söta små knubbsälar!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s